Objavljene tužne vijesti o poznatom pjevaču: “Nažalost, istina je…” – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Objavljene tužne vijesti o poznatom pjevaču: “Nažalost, istina je…”

Ono što je sigruno jeste da je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u regionu, a naročito one generacije koje su starije jeste Bora Drljača.
U posljednje vrijeme on je zajedno sa još jednim kolegom koji pjeva istu vrstu muzike postao veoma popularan u narodu, a to je naravno Era Ojdanić.

Kada god bi se njih dvojica pojavili u nekim emisijam to nikako nije moglo proći neopaženo..

U nekoliko navrata, skoro pa uvijek Bora je za sebe govorio da je ona jedna osoba koja je uvijek bila iskreni koja je uvijek otvorena.

Govorio je često da kakda je bio u mlađim godinama da je bio veliki frajer, te da su žene za njim stalno trčale, ali se on nije njima tek tako dao.

Međutim, kako je postao poznat on je postao svjestan da je sada njegov život na tapeti i ljudi kada god da ga sretnu zaustavljaju ga i traže mu autogram ili da se fotografišu sa njime.

Međutim, on je u jednom svom intervjuu naglasio kako se kroz svoj život dosta promjenio, ali i to da se njegov život dosta promjenio.

Vjerujemo da mnogi ovo ne znjau ali on je imao jako težak život. Sa samo tri godine je ostao bez majke i brigu o njemu su preuzele mnoge žene i odgajale su ga od tetki, do strini i baba.

Bio je mnogo siromašan, pa su se iz tog razloga nekliko puta morali seliti, a onda je njegov otac pronašao novu ženu koju je odlučio da oženi.

Bora i njegova maćeha su ostali u jako dobrom odnosu.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE

Oglasi – Advertisement