O ovome niko nije pričao do sada: Momak Ane Bekute, Mrka, je spasio život i karijeru Viki Miljković, a ona sada otkrila i kako (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

O ovome niko nije pričao do sada: Momak Ane Bekute, Mrka, je spasio život i karijeru Viki Miljković, a ona sada otkrila i kako (FOTO)

Popularna pjevačica Violeta Viki Miljković je otkako je postala dijelom žirija Zvezda Granda još više povećala svoju od prije stečenu popularnost, tako da je svakim danom sve više zanimljiva i novinarima, koji sve više pišu o njoj i o bilo čemu vezanom za nju, pa je tako nedavno u jednoj TV emisiji otkrila kako je momak pjevačice Ane Bekute Milutin Mrkonjić Mrka pravi guru za zdrav život, te kako joj je upravo on pomogao da konačno počne da diše punim plućima, a u emisiji je otkrila ovo:

” Bila sam na nekoj proslavi, gdje su bili Ana i Mrka. Ana je uzela mikrofon i pjevala, a ja sam bila oduševljena njenim glasom. Rekla sam Mrki da njegova djevojka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje pjeva. Mrka mi je otkrio i zašto. Rekao je da je Ana prestala da puši i da je zato njen glas tako lijep, a onda mi je rekao nekoliko rečenica koje su me promijenile. Bukvalno, to što mi je ispričao natjeralo me je da prestanem da pušim. Tri mjeseca nisam zapalila cigaretu”

Sve to je potvrdila i sama Ana Bekuta koja je priznala da je na Mrkin nagovor ostavila cigarete, te da joj je sada glas mnogo bolji nego prije, a i sam Mrka je u nekoliko navrata prije svih dešavanja u nekim razgovorima sa novinarima priznao da bi bio najsrećniji čovjek na svijetu kada bi Ana ostavila cigarete, te je tada priznao da mu to veoma smeta i da je Ana savršena žena, ali i da bi bila idealna samo da ostavi cigarete i pušenje, a njegova želja se vrlo brzo i ispunila

 

Oglasi – Advertisement