O njima kruže priče u cijelom naselju: Lukasova žena izgleda ovako, a možete je sresti na jednom mjestu

0
60

Aleksandar Vuksanović ili nama poznatiji kao Aca Lukas je prije nekoliko mjeseci objavio zvanično da će se razvesti od Sonje Vuksanović, a inače se on ženio tri puta. Njegova zadnje supruga Sonja Vuksanović se nalazi u velikom centru pažnje, a iz toga razloga što je navodno prebila djevojku Željka Šašića.

Samo rijetki znaju kako izgleda prva supruga Ace Lukasa, a njeno ime je Svetlana koja nije mijenjala prezime. Već kada su bili u srednjoj školi, oni su se počeli zabavljati, a bili su prvi koji su se vjenčali u svojoj generaciji i napravili porodicu koju su upotpunili sa djecom.

Njihova ljubav je tada važila za jednu od najljepših u naselju Karaburma, a tu su oboje živjeli i njihov brak nije opstao, te su dobili sina Lazara i kćerku koja se zove Miljana, a koja se inače bavi šminkanjem u Grand produkciji.

Zanimljiva stvar kod Svetlane je da ona inače radi u jednoj prodavnici zdrave hrane, a gdje je i stalno možemo vidjeti. Ona se sada pohvalila da joj je Novak Đoković bio gost u prodavnici, a uspjela se slikati sa njim. Za nju govore da se razlikuje od Sonje Vuksanović zbog toga što vodi jedan sasvim normalan i pristojan život, te se bori da opstane u ovom svijetu.

Svetlana nikada nije voljela to javno eskponiranje niti je željela ikakvu pažnju od medija. Zanimljiva stvar je da nikada nije promijenila svoje prezime, a da li još uvijek osjeća nešto prema Aci to je glavno pitanje. Ipak je njihova ljubav bila tada jedna od najljepših i tako nešto je teško zaboraviti.