Novi skandal: Čedo Jovanović objavio Cecinu zatvorsku sliku, EVO kako baka Ceca izgleda iza rešetaka (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Novi skandal: Čedo Jovanović objavio Cecinu zatvorsku sliku, EVO kako baka Ceca izgleda iza rešetaka (FOTO)

Već i same ptice na grani znaju da su Čedomir Jovanović i Svetlana Ceca Raćnatović u jako lošim odnosima, što su i sami pokazali još jednom kada su gostovali u emisiji kod Željka MItrovića, gdje su se ponovo posvađali pred milionskom publikom, a situacija je eskalirala kad je Ceca demonstrativno odlučila da napusti studio jer nije vidjela više poentu razgovora sa njim. Oni nikako ne mogu da borave u istoj prostoriji zajedno, jer to uvijek završi nekom svađom. Čak i na veseljima ne mogu da budu mirni, pa je na primjer Željku i Jovani joksimović bilo sigurno mnogo neprijatno kada su se Čedo i Ceca susreli na ulazu.

Ceca je u tom trenutku razgovarala sa novinarima, dok je Čedo kada ju je ugledao, povukao svoju ženu za ruku kako bi što prije ušli unutra. Ceca je to vidjela i samo je zakolutala očima. Njihov je odnos narušen još od 2003. godine, kad aje Čedomir stojao iza njenog hapšenja zbog utaje poreza u fudbalskom klubu Obilić, kao i zbog povezanosti sa klanom iz Zemuna. Ceca je sve navode negirala, a radi toga je u zatvoru provela 120 dana, a Čedomir je uradio sve kako bi se što duže tu i zadržala.

Da Čedo voli potpaliti Cecu svako malo, govori i činjenica kako je prije nekoliko godina objavio jednu vrlo spornu sliku Cece za koju su svi mislili da je montažirana, dok se Čedo nikada nije izjasnio povodom originalnosti te fotografije. Uglavnom, on je postavio njenu sliku iz zatvor, te je na taj način podsjetio na njene kriminalne dane. Ceca mu je ovo sigurno zamjerila još više, iako se nije izjašnjaval po tom pitanju.

Oglasi – Advertisement