NOVI SKANDAL: Ceca zarazila i političare: Evo s kim je bila, NEĆETE VJEROVATI – STIGLI REZULTATI, HAOS! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

NOVI SKANDAL: Ceca zarazila i političare: Evo s kim je bila, NEĆETE VJEROVATI – STIGLI REZULTATI, HAOS! (FOTO)

20, February, 2019, Belgrade - Serbian singer Svetlana Raznatovic in front of the First Basic Court in a lawsuit against Jelena Karleusa who did not appear. Svetlana Raznatovic - Ceca. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 20, februar, 2019, Beograd - Srpska pevacica Svetlana Raznatovic ispred Prvog osnovnog suda u parnici protiv Jelena Karleuse koja se nije pojavila. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U posljednja dva dana je na domaćoj estradnoj sceni nastao pravi haos, zbog sumnje da je upravo pola estrade zaraženo korona virusom, nakon što je većina estradnih umjetnika bila na slavlju kod Cece Ražnatović povodom rođenja njenog prvog unuka. Niko nije mogao ni zamisliti da ih čeka ovakav ishod, a naročito što oni koji su prenijelo virus, u trenutku slavlja nisu imali nikakve simptome.

 

Dušica Jakovljević, inače poznata voditeljica, i Stevan Radivojević inače Cecin frizer, samo nekoliko dana nakon slavlja su prvi pokazali simptome zaraze, a njihov test je zatim pokazao da su pozitivni. Oni su rapidno  obavijestili sve koji su sa njima boravili na tom slavlju, pa je tako počelo masovno testiranje. Ceca i Veljko su pozitivni, a Veljko je zbog toga otišao iz Titela za Beograd. Sada se očekuju rezultati ostalih zvanica, među kojima su se našli Aca Lukas, Aleksandra Prijović, Sanja Đorđević ali i veliki broj drugih poznatih ljudi sa estrade i politike kao što su Ivica Dačić. Dačiž je po saznanju rezultata testova prvozarađenih, odmah uradio nalaz. Čim su rezultati bili gotovi, on ih je objavio na jednoj televiziji, a na sreću svih, oni su bili negativni.

Dačić je imao tu sreću da se nije uspio zaraziti, ali i dalje se čekaju rezultati testiranja velikog broja pripadnika estrade. Što se tiče ove situacije, najviše je pogođena Dušica, naročito što je dobila veliki broj prijetnji i napada, jer se smatra da je ova bila začetnik ovog klastera, pa se baš razočarala kako u kolege tako i u ostatak javnosti.

Oglasi – Advertisement