NOVI HAOS NA ESTRADI NESLUČENIH RAZMJERA- Pjevač Željko Šašić van sebe od bijesa kada je saznao za vezu njegove kćerke i Duška Tošića- EVO ŠTA JE REKAO ZA MEDIJE- ŠOKANTNO (FOTO)

0

Ova vijest odjeknula je kao bomba u estradnim krugovima, a radi se o tome da se sve više govori o tajnoj vezi između muža Jelene Karleuše, Duška Tošića i Sofije Šašić koja je poznata kao kćerka pjevača Željka Šašića. Govori se da je Željko poludio kada je čuo za ovu vezu svoje kćerke, te da ne može da povjeruje da je to istina i da je Sofija sve to mjesecima krila

Novinari su nakon svega pokušali da kontaktiraju pjevača, ali je on na kraju prekinuo vezu uz riječi: “Ajde bre bježite, pustite me! Kakav bre komentar.” . Na kraju je navodno za ovu vezu saznala i Jelena, a izvor koji je upućen u sve ovo je otkrio sljedeće:

“Duško je tvrdio Sofiji da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu. Oboje dosta putuju, tako da vezu održavaju najviše u inostranstvu, a tamo ne moraju da se kriju. Već nekoliko mjeseci su zajedno, njihovi najbliži prijatelji su upoznati sa cijelom situacijom i pomažu im da se što češće viđaju, a da ne izazovu sumnju. Najčešće su u jednom od njegovih stanova.”