Novi DETALJI smrti Vidoja Ristovića: Evo na kakvoj je masaži bio, a dok Nikoline nije bilo u stan je stigla ONA! (FOTO)

0

Danima je glavna vijest u srpskim medijima bila iznenadna smrt Vidoja Ristovića, poznatog povjesničara iz jedne od najbogatijih obitelji u zemlji. Poznatiji je kao suprug glamurozne hrvatske voditeljke Nikoline Pisek s kojom se vjenčao na raskošnom vjenčanju 2014. u Monte Carlu, s kojom ima osmogodišnju kćer.

Međutim, mediji su objavili da je bio na stolu za masažu, a žena s kojom je bio nazvala je hitnu pomoć nešto poslije ponoći. Vijest o suprugovoj smrti stigla je do Nikoline u Zagreb, a čim je saznala što se dogodilo, otišla je u Beograd organizirati sprovod. Ispred njihove zgrade na Vračaru veliki broj paparazza snimio je voditeljicu kako izvodi psa u šetnju, a mnogi su to osudili jer se, po njihovom mišljenju, nije ponašala kao ožalošćena udovica.

Prema snimci, Vidoje je izvodio električnu masažu, bez fizičkog kontakta između masera i klijenta. a naređena je i obdukcija kao i toksikološki nalaz da bi se vidjelo da li je u krvi imao neku nedozvoljenu supstancu koja je mogla izazvati smrt.