NOVAK šutio i šutio, pa napokon uzvratio HRVATIMA – Internet gori zbog njegovog ODGOVORA (FOTO)

0

Svi smo svjesni da se u posljednje vrijeme digla velika prašina oko Novaka Đokovića i nema medija u svijetu koji nije objavio vijesti i to uglavnom kritike upućene njemu kao organizatoru Adria Toura.
Posebno su ga napali američki mediji naročito nakon njegove izjave da neće učestvovati na US openu zbog rigoroznih mjera, a i zbog karantina u trajanju od 14 dana kojeg moraju svi proći kada dođu u Ameikru.

Da podsjetimo, Adria Tour se prvo igrao u Beogradu, pa je se dan nakon toga preselio u Zadar, gdje je nakon Zadra trebao da dođe i u Bosnu i Hercegovinu.
Međutim, turnir zbog loše zdravstvenog stanja napustio je bugarski teniser Grigor Dimitrov, da bi se kasnije uspostavilo da je pozitivan na korona virus.
Naravno slijedom toga svi sa turnira su se testirali, a rezlutati su pokazali da ima i pozitivnih među kojima je bio i Novak Đoković, kao i njegova supruga Jelena.

Nakon tog saznanja krenula je neviđena hajka na samog Novaka, pa je u na jednom zidu u Splitu osvanuo jedan grafit u kojem autor poručuje Novaku da treba umrijeti.
Bez obzira što se Novak izvinuo zbog toga, to nije mnogo pilo vode, a rijetki su bili oni koji nsu ga branili i koji su mu dali podršku.
Jednu takvu podrškju dao je i košarkaški klub Zadar koji je oštro reagovao na gore pomenuti grafit, a Novak je ispod te objave komentarisao “Živeo Zadar. Svako dobro vam želim i hvala na dobrodošlici.”
Koji je vaš komentar na ovo?