Novak na ivici suza: Samo se naslonio na dlanove i poljubio svoga sina Stefana- Scena koja baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO)

0
2597

Cijeli svijet je u velikoj brizi kada je pandemija korona virusa u pitanju, i po informacijama koje stižu sa raznih strana svijeta, skoro i da nema mjesta na planeti a da nema zaraženih osoba. Mnoge države uvode određene mjere zaštite unutar svojih granica, ali osnovna preporuka je izolacija i što manje kontaktiranje sa drugim osobama van vašega doma i svesti izlaske iz doma na najmanju moguću mjeru, samo za odlazak u prodavnicu ili do apoteke, i to baš ako se mora.

Sve više se ljudi pridržava tih mjera, pa tako isto se ponaša i veliki broj poznatih javnih ličnosti, onih koji su vezani za politiku, šou biznis ili sport. Tako je i najbolji srpski sportaš i najbolji svjetski teniser Novak Đoković odlučio da pauzu do nastavka sezone u tenisu, a ujedno i kućni karantin u kojem jeste, iskoristi da što kvalitetnije provede vrijeme sa svojim sinom Stefanom.

Tako je ovih dana osvanuo snimak na kojem se vidi kako je Novakov sin nacrtao jedan crtež koji je do suza ganuo velikoga sportaša, a Stefan je nacrtao  viteza na konju sa reketom u ruci, a Novak je uz objavljeni snimak stavio i sljedeći opis: Stefanovo umjetničko vrijeme na kuhinjskom stolu inspiriralo je novog učenika (aka Taticu). Prilično sam srećan mojom novom kreacijom. Teniskog viteza nije lako nacrtati”- pohvalio se Novak sa djelom svoga sina. A snimak možete pogledati OVDJE

A ovo može da bude na nauk i nama ostalima, da iskoristimo ovo vrijeme izolacije da povratimo neke konekcije sa našim najvoljenijima, koje je većina pogubila u vremenima iza nas, kada smo svi manje ili više bili okrenuti poslovima i materijalnim stvarima, a zaboravljali smo dosta često na ljude koji nam najviše znače u životu