NOVAK ĐOKOVIĆ JE BIO TOTALO ODLIJEPIO ZA NJOM: PRAVILA JE LOM U DISKOTEKAMA, ZBOG ALKOHOLA ZAVRŠILA U ZATVORU, A ONDA SAMO NESTALA SA SCENE (FOTO)

0

Estrada nije baš za svakoga i nekada se pokaže da neki estradnjaci baš i ne umiju da se nose sa svime onime što estrada nosi sa sobom, pa se nakon par hitova i malo slave i popularnosti povuku sa scene i više se ništa ne zna o njima. Tako je i Danijela Vranić jedno vrijeme bila jedna od popularnijih pjevačica na estradi, koja je napravila nekoliko hitova, a najpoznatiji je bio njen duet sa Acom Lukasom ”Niko kao ti”

Danijela je bila poznata da je harala estradom, posebno kafanama, pa je među prvima dobila nadimak ”Kraljica splavova”. Znalo se da je miljenica žestokih momaka, a i sama se hvalila da je prijateljica Milorada Ulemeka Legije, a na kraju je završila i u zatvoru jer je vozila auto u alkoholiziranom stanju

Hvalila s eda je na poklon dobila konja od jednog političara te da je Novak Đoković lud za njom i njenim pjesmama, i baš kada je bila na vrhuncu karijere, samo je nestala sa scene. Saznalo se da je dugo vodila bitku sa kilogramima, da je navodno estrada više ne zanima te da joj je želja da se ostvari kao majka.