NOVAK ĐOKOVIĆ DANAS NAKON POBJEDE SAOPŠTIO LOŠE VIJESTI: Stao pred kamere i ovo rekao!

0

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je prošao pravu golgotu sa povredom, stegao zube i završio meč tako što je savladavši Tejlora Frica, a sada se postavlja veliko pitanje da li će moći igrati osminu finala Australijan opena?

– Očito, mentalno emotivno se osjećam sjajno, veliko olakšanje da sam izvukao meč u ovim uslovima. Jedinstvena situacija i meč za mene, mislim da je ovo jedan od najboljih u mojoj karijeri koje sam imao u ovakvim uslovima. Ne želim da pričam o intenzitetu i bolovima, ljudi ne shvataju kako sam se osjećao na početku seta onda kada sam izašao na teren prilikom trećeg seta, zbog toga što nisam mogao da se krećem, da se rotiram, da udaram, mogao sam samo da serviram.

Tada sam znao da je to jedina moja šansa, da serviram dobro i da probam nekad da pritisnem i njegov servis. Dobio sam krucijalan brejk, a ujedno sam i zabrinut. Mislim da mi je pukao mišić, ne znam šta se dešava, nemam sjajno iskustvo sa naprslinama mišića i nastavcima turnira, sve je u oblacima, uz božiju volju vidjećemo šta će biti – kazao je Novak.