NOVAČE, ODUVAJ SVEĆICE NA TORTI, PA ONDA I SVE PROTIVNIKE: Divan dan u porodici Đoković – Kreacije Portal
Uncategorized

NOVAČE, ODUVAJ SVEĆICE NA TORTI, PA ONDA I SVE PROTIVNIKE: Divan dan u porodici Đoković

Najbolji teniser svijeta i srpski sportista svih vremena danas puni 33 godine, a u namjeri da Novaku Đokoviću čestitamo rođendan, pitali smo se šta bi se to, pored uobičajenih želja, moglo poželjeti nekom poput njega.

Pa neka to bude ovako, želimo mu da se igra tenisa te da nastavi da se igra sa rivalima još dugo, dugo. Želimo mu i to da se svako jutro probudi bez ikakvih bolova. Želimo mu i da pronađe svoj mir i zadovoljstvo u svemu što radi. I, naravno, da oduva sve 33 svjećice odjednomte i da ostvari svoje želje.


A šampionski put jednog od naših navećih sportsita, a po mnogima i najvećeg bez ikakve dileme, počeo je 22. maja 1987. godine u Beogradu, kada su majka Dijana i otac Srđan dobili svog prvenca. Samo četiri godine kasnije počeo je da trenira tenis i bez mnogo uvijanja rekao da je tu kako bi on postao “prvi reket sveta”. Taj prvi trening na Kopaoiku sa čuvenom Jelenom Genčić zapravo je bio i prvi stepenik u karijeri velikog teniskog asa.

Gledajući u svog idola Pita Saprasa Novak je rastao i rastao u legendu svjetskog tenisa. Pa evo do svog 33. rođendana može da se podiči (i treba) sa čak 17 grend slem titula.

Oglasi – Advertisement