Nova pjesma Slobe je postala pravi hit: U duetu sa Lunom Đogan, a cijeli Balkan se valja od smijeha (Video)

0
50

Pored toga što se Zadruga završila, izgleda da se utisci oko svega nisu i dalje utišali, kako gledaoca, tako i zadrugara. Pobjedu je odnijela ove godine Kristina Kija Kockar, što već pola svijeta zna, a što nam je i bilo jasno onoga dana kada je ušla u rijaliti. Ljubavni trougao je bio u fokusu medija, te onih koji su pratili rijaliti, ali situacija je ostala ista.

Kiju sada svi pozivaju da dolazi na koncerte, nastupe, pa čak i da gostuje u emisijama, njenog muža Slobu zovu samo da bi on dao komentar o svojoj ženi i jedino da bi rekao koji su njegovi planovi za budućnost. Ipak, on ima malo slave jer održava nastupe, ali Kija je ta koja mu je uzela cijelu slavu.

Sve to se dokazalo i u onome trenutku kada su svi na njegovom koncertu počeli da uzvikuju njeno ime. Sada ga mnogo prozivaju zbog toga kako se ponašao u rijalitiju jer je on izabrao ljubavnicu, umjesto da je otišao do svoje žene i molio je da ga primi nazad. Kada se rijaliti završio, Sloba je dobio pjesmu od produkcije koja se zove “Nepristojna ponuda”, a tu je jako dobro pokazao vještine i nema sumnje da je dobar pjevač.

Sada vam želimo pokazati posebnu pjesmu koj je zapravo duet poznatih ljubavnika. Osim toga je na internetu iskočila nova pjesma, a tačnije je to obrada Slobinih i Luninih rečenica koje su izgovarali tokom rijalitija, a snimak je postao jedan pravi hit. Zaista je smiješno, a sada pogledajte kako ta pjesma zvuči: