NOVA DRAMA KOJIĆA: Njih dvoje šute, KEBA odlučio progovoriti o svemu: RAZVOD DEFINITIVAN?!

0

Jedan od poznatijih bračnih parova koji su stalno u medijima i koje razvode od samog početka njihove veze su popularna pjevačica Severina i njen muž Igor Kojić. Njih dvoje su od samog početka njihove ljubavne romanse bili pod velikim pritiskom javnosti jer se radi o poznatoj pjevačici koja ima velikih problema sa svojim bivšim mužem oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom a Igor koji je od Severine mlađi 14 godina je sin poznatog srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe.

Sama ta kombinacija je izazivala pažnju i svaki njihov korak i izjava su pomno praćeni tako da je bilo nemoguće ne primjetiti da je Severina napustila Srbiju odmah nakon što je ukinuto vanredno stanje i sama otišla u Hrvatsku u rodni Split gdje se i danas nalazi dok je Igor ostao u Beogradu.

Porodica koja živi u blizini Kojića je rekla da se Severina nije nikako pojavljivala tu još od aprila a tada su u medijima počele da se objavljuju priče o sukobu koji je navodno izbio između Severine i Igorovih roditelja. Zbog toga se i odnos između Igora i Severine pokvario i jednom su se prilikom toliko posvađali da je on sav bijesan napustio njihov dom.

Iako su ih novinari proganjali pitanjima o njihovom braku odnosno navodnom razvodu ni Igor ali ni Severina nisu nikada dali nikakav odgovor koji bi pojasnio u kakvom je statusu njihova veza, ali je zato Dragan Kojić Keba kojem su novinari postavili pitanje šta se dešava u braku njegovog sina rekao da ne zna ni gdje su ni šta se među njima dešava jer su oboje odrasli ljudi koji trebaju sami da shvate šta treba da rade.