NJU SVI ZNAMO, ALI NISMO IMALI POJMA DA JE ONA ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA: Najstarija je i vodila je ovu čuvenu emisiju! SVI SU ZANEMELI (FOTO)

0

Kada je u pitanju Željko Mitrović, on je neko ko se ženio dva puta i on je u tom braku ima četvero dece. Njegova najstarija ćerka je Sandra Mitrović koju je dobo sa Sonjom zvanom Hani u prvom braku.

Sandra Mitrović je poznata po tome što se bavila i TV poslom jedno vreme, bila je i voditeljka u emisiji “Čitaj između redova”. Malo je onih koji znaju da je ona ćerka i naslednica Željka Mitrovića, a pošto se to nikad nije toliko eksponiralo, ona je želela jednostavno da se probije sa svojim vlastitim imenom, a ne na ime svog oca. Jako je malo ljudi koji su znali da je ona ćerka tvorca rijalitija Zadruga i ružičaste televizije, i da je nju Željko Mitrović dobio u prvom braku sa Sonjom Mitrović. Sonja je također 20 godina bila pevačica, ali je odlučila da se povuče iz sveta estrade kako bi mogla da se fokusira na svoju porodicu.

Mi vam u nastavku ovog članka ostavljamo da pogledate kako izgleda najstarija ćerka Mitrovića, koja se inače Sandra Mitrović i koja je studirala u Milanu.