NJU nikada nismo vidjeli: EVO kćerke Miroslava Ilića, kažu da je Divna DNK za nju pojam ljepote! SVE će vam biti jasno kad je vidite NA ŠTA LIČI(FOTO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

NJU nikada nismo vidjeli: EVO kćerke Miroslava Ilića, kažu da je Divna DNK za nju pojam ljepote! SVE će vam biti jasno kad je vidite NA ŠTA LIČI(FOTO)

Miroslav Ilić je jedan veliki prije svega gospodin koji u narodnoj muzici uživa veliko poštovanje kako kolega tako i publike, a čije se pjesme postale današnji evergrin. Nikada se nije povezivao ni sa jednim skandalom, i uvijek je bio sabran i usmjeren na svoju karijeru, tako da nikada sebi nije dozvoljavao da bude dio nekih drama i ružnih dešavanja na domaćoj sceni. U posljednje vrijeme se malo smirio, zbog čitave situacije sa pandemijom korona virusa u svijetu.
On spada u oni kritičnu kategoriju ljudi koji su stariji od 65 godina, tako da nije htio da rizikuje, pa je stoga svo vrijeme provodio sa svojom suprugom na vikendici koja se nalazi u njegovom rodnom mjestu Mrčajevci. Ono što ga je pogađalo zadnjih nekoliko godina jeste tužba njegove bivše ljubavi iz mladosti, koja je zahtijevala da prizna svog sina, te je zbog toga rekla da želi da uradi test očinstva. To je zbog čitave globalne situacije sa korona virusom zastalo na sudu, ali su se sprski mediji počeli baviti njegovom porodicom, pa usu malo pobliže javnosti predstavili njegovu kćerku, za koju skoro niko da ne zna kako ona izgelda.
Njegova kćerka Marija je udata za Dragana Šutanovca, sa kojim je dobila dvoje djece i to Petra i Strahinju. Marija mnogo podsjeća na njemu majku mGordanu, ali to Miroslavu iliću nikako ne smeta. Nego je naprotiv, ponosan na svoje mezimče. Ona se izdvaja po tome što gotovo nikada ne ide na koncerte svoga oca, međutim prošle godine je napravila izuzetak tako da se pojavila na njegovom velikom koncertu u Sava centru.

Oglasi – Advertisement