Nju na društvenim mrežama prati 8.000 ljudi: Niko nije znao da je ona kćerka Mustafe Nadarevića i sve je oduševila svojim izgledom- Od oca je naslijedila smisao za humor (FOTO)

0

Mustafa Nadarević je poznati regionalni glumac, a trenutno je najpoznatiji po svojoj ulozi Izeta Fazlinovića u humorističnoj seriji ”Lud, zbunjen, normalan”, ali je poznat i po tome da se njegove privatne slike i slike sa članovima njegove porodice vrlo rijetko pojavljuju u javnosti, a jednu od prvih je objavila baš Mustafina kćerka Nana, koja je ispod fotografije napisala kako je od tate naslijedila dobar smisao za humor, ali srećom ne i gustu kosu.

Veoma su rijetke prilike kada ovaj veliki glumac priča o svojoj porodici, a posebno da objavljuje neke fotografije, pa je umjesto glumca to uradila njegova kćerka koja je htjela da pokaže i onu drugu stranu svoga oca, kao porodičnog čovjeka, i koliko je sretan u trenucima koje provodi sa svojom djecom

Nana je jedna od troje Mustafine djece i ona se bavi marketingom te radi kao PR u jednoj poznatoj kozmetičkoj kompaniji MAC. Mustafina najstarija kćerka se zove Nađa i povjesničarka je, a nju je Mustafa dobio u svome prvom bragu sa tadašnjom suprugom Jasnom. Nađa živi i radi u Americi. U drugome braku, pored kćerke Nane, Mustafa je dobio i snia Ašu koji ima 24 godine i koji je uspješni sportista, a njih je dvoje Mustafa dobio u svome drugom braku sa Snježanom Nadarević, a jednom prilikom je novinarima objasnio i kako su njegova djeca dobila svoja imena koja baš i nisu uobičajena na ovim prostorima:

”Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima”

Posljednjih godinu dana Mustafa ima velikih zdravstvenih problema, a to je otkrio i novinarima, a najveću podršku u svojoj borbi protiv bolesti, kako kaže ima od svoje djece i od svojih kolega, a novinarima je otkrio i ovo: ”Stalno pokušavam ne misliti na prošlost već na budućnost, što znači da kod sebe želim razviti ogromnu količinu optimizma – za naprijed’