NJOJ JE UDARILA SILA U GLAVU! Sve je rasprodala i zaboravila: Meštani Breninog rodnog kraja ogorčeni i razočarani – “STIDI SE SVOG POREKLA I PROŠLOSTI…”

0

Fahreta Jahić je svima poznata domaća pevačica koja je postigla veliku uspeh pod svojim umetničkim imenom po kojem je svi znaj. Jako je malo onih koji znaju da se Lepa Brena zapravo zove Fahreta, ona je poreklom iz Bosne i Hercegovine, Brčkog a kako saznjaemo sasvim slučajno je upoznala neke ljude i upoznatog benda slatkih greh gde je sve počelo kada je njena karijera u pitanju, a sve ostalo je historija.

Ona je nekoliko puta pričala o svom rodnom mestu rekla je kako se oseća borbe i života lepih trenutaka svog detinjstva. Moramo da kažemo kako su novinari otišli da vide šta ona tamo ima i odakle ona potiče, ali su komšije rekle da ona nije ni dolazila od sahrane njenog oca i da je prodala stan koji joj je otac ostavio. Tada je njen rođak kako je on kupio taj stan jer je to ipak njihov familijarno. Istakao je kako je jako mlada otišla iz tog mesta, i da je sve prodala, da se vidi kako ne planira tu da dolazi, ali je kulturno dodao, da uvek ima mesta u tom stanu za nju ako poželi doći.