NJENA MAJKA ČUVA SVINJE, DOK OTAC NE ŽIVI S NJOM: Ceca je iz sela Žitorađe, a pogledajte kako izgleda njena RODNA KUĆA – OVO NIJE NIKO OČEKIVAO (FOTO)

0

Svaki dan imamo priliku da pročitamo nešto novo o Svetlani Ceci Ražnatović iako mislimo da sve već znamo. Ona je neko ko je živio u mestu po imenu Žitorađe koje se nalazi u neposrednoj blizini mesta po imenu Prokuplje. Kako smo saznali ona je rasla sa roditeljima, ocem Slobodanom i majkoom Mirom, kao i sestrom Lidijom, sa kojom je nerazdvojna.

Tako su mediji ponovno poželeli da vide kako izgleda njen dom u Žitorađu, u toj vareši su bili već jednom ali su želeli da vide da li je došlo do neke promene. Komšije su ih uputili na kuću od Cecinih roditelja ali saznali su da tu boravi njen otac Slobodona, dok joj majke živi u jednoj sasvim drugoj kući koja se nalazi blizu pijace. Njena majka tamo radi i tako živi, pogledajte i sami kako izgleda kuća u kojoj živi njen otac. Ovo je kuća u kojoj je odrasla Ceca ali je samo sada renovirana, na slici možete da vidite da je ona pre imala svinje koje je čuvala njena majka.