NJENA KOSA JE DUGA 2 METRA I SVI JOJ SE DIVE, čekajte da joj lice vidite: Kad se okrene, LJUDIMA OČI STANU!(FOTO)

0

Svi znamo da postoji Ginisova knjiga rekorda gdje se ,u svakom smislu,može naći sve i svašta, stvari koje nekome nikada nebi pale na pamet a kamoli da ih urade ili primijene.

Ali svega ima na ovom svijetu,svakakvih ljudi,raznih običaja i sklonosti kojima neki naginju. Vjerovatno je toga bilo i ranije samo se vijesti i informacije nisu tako brzo širile kao danas zahvaljujući ovim društvenim mrežama. Tako možemo vidjeti razne dogodovštine, pročitati razne priče bukvalno sa svih strana svijeta pa je svijet postao jedno globalno selo.

Možemo vidjeti neke običaje iz afričkih kutaka, ljude i običaje sa prostranstava australije, čovjeka u Meksiku koji sebi napravi sklonište tako što iskopa ogromnu rupu i u nju složi autobuse . Ili primjer onog dovitljivog švalera iz Kolumbije koji je prokopao tunel od svoje spavaće sobe do sobe svoje ljubavnice, a kada ga je suprug ljubavnice uhvatio na djelu počeo je bježati kroz svoj tunel nazad kući.

Prevareni suprug ga je bijesno pratio kroz tunel sve do njegove spavaće sobe a hrabri ljubavnik je onda zamolio-zamislite tog čuda-da ne galame jer će probuditi njegovu suprugu. Jadnik je više imao straha od supruge koju je prevario nego od batina koje je dobio od ljubavnicinog muža. Skurilne su i priće o čudnim odnosima prema svojoj kosi koje imaju pojedine osobe. Jedna od njih je Alena Kravčenko, koja zbog dužine njene kose nazivaju i ukrajinska Matovilka.

Ova djevojka nije skraćivala svoju kosu zadnjih 20 godina, danas je kosa duga preko 2 metra!

U izjavi za ukrajinske medije,e dobar kvalitet njene kose stvar genetike, prema svojoj kosi se odnosi kao prema dijete.Dodala je da je zadnji puta kosu sjekla kada je imala 5 godina, i od tada, pune 24 godine poslije, nije koristila makaze za kosu. Zovu je još i ukrajinska zlatokosa djevojka. Šta vi mislite o dužini ove kose? Pišite nam u komentarima…