Njen suprug je preminuo sam u bolnici od korone: Dobila je njegove stvari, a onda je na njegovom mobitelu ugledala nešto što ju je zaledilo (FOTO) – Kreacije Portal
Novo

Njen suprug je preminuo sam u bolnici od korone: Dobila je njegove stvari, a onda je na njegovom mobitelu ugledala nešto što ju je zaledilo (FOTO)

Kada je Kejti Koeljo (33) već stigla u bolnixu u Konetikatu njne je suprug Džon (32) već bio preminuo te se ona nije stigla oprostiti od njeg. ON je proveo mjesec dana na lječenju od virusa covid19., a na kaju je preminuo od srčanoj zastoja. Nakon nekg vremena Kejti je dobila stvari od muža koje su polali iz bolnice t ekad je pregledala njegov telefon da bi sačuvala njegove fotke našla je zadnju poruku od muža na telefonu.

“Volim vas svim srcem i s vama sam proveo najljepši život koji sam mogao da zamisli,. Sretan sam i jako ponosan što sa  tvo muž i otac Penny i Braedynz. Katei ti si najdivnija i najbrižnija osoba koju sam ja ikada upoznao. Zaista si jedinstvena. Potrudi se da proživiš život sa istom srećom i strašću radi koje sam se zaljubio u tebe. Vidjeti te kao najbolju mamu našoj djeci je jedna od najboljih stvari koje su mi se desile.”

Oglasi – Advertisement
Popularno