Njen stajling je tema cijele večeri: Bivša učesnica rijalitija je iznenadila svu u studiju kada je sišla sa tribina joj je ispalo bujno poprsje

0
42

Rediteljka i bivša učesnica raznih rijalitija, a naravno uključujući i Zadrugu je došla na finale. Jelena Golubović je banula na finale, dok su svi samo gledali u stajling kojeg je ona na sebi imala. Jelena je šetala u dugoj zelenoj haljini, ali ipak ono što su svi primijetili je bilo da nije nosila brushalter, a radi toga joj je sve ispalo, što možete pogledati na linku OVDJE.

Jelena je šetala, ali ipak nije pazila na taj detalj radi brushaletera, ili namjerno nije htjela paziti. Jelena nije ostala toliko potresena zbog toga i u svome posebnom stilu je pozdravljala sve svoje fanove kao da se ništa posebno ne dešava. Žiža Stojanović je zbog njenog stajlinga bila prilično šokirana i nikako nije mogla skrenuti pogled sa Jeleninog bujnog poprsja.

Jelena je isto tako i glumica koja se rodila 1. jula 1979. godine, te se pokazala kako je spremna na sve tako što je osvojila glavnu nagradu i napravila je pravo dobar šou program. Kada je ona bila mala, onda je njen otac dobio posao u Kijevu, gdje je ona odrasla i tamo završila srednju školu.

Stekla je diplomu dramskih umjetnosti i zvanje pozorišnog reditelja. Ona tvrdi kako ju je Isadora Bjelica prevarila zbog toga što je uzela scenario kojeg je trebala da napiše, a poslije toga se više nikada nije javila i radi toga ju je Jelena tužila i tražila materijalnu odšteta od 200.000 dinara. Tako da je sigurno da Jelena zna kako da napravi pravi skandal i pravi šou što se tiče stvari iz života.