Njen izgled će vas RASPAMETITI: Ana Brnabić sa partnerkom posle dugo vremena u javnosti, evo zašto svi pričaju o Milici! (FOTO)

0

Ana Brnabić je desna ruka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. U očima mnogih bila mu je slijepo odana i tu je ulogu ostvarila u drugom mandatu. Poslušno je slušala naredbe Aleksandra Vućića. Kad je prvi put imenovana premijerkom, mnogi su njezini kolege smatrali da je previše neiskusna za taj posao. Kad smo već kod ljudi, mnoge muči činjenica da se više puta javno identificirala kao dio LGBTQ zajednice.

Kada je riječ o privatnom i ljubavnom životu, poznato je da je u dugogodišnjoj vezi s doktorom Milikom. Ona je netko tko se rijetko viđa u javnosti, ali čak i na nekim važnim događajima svojim izgledom i stilom oduševljava sve prisutne. Njihova veza započela je prije 15 godina, njih dvoje izgledaju vrlo različito, a nedavne fotografije osvanule su na svim društvenim mrežama i izazvale veliku medijsku pozornost.

Obe su izgradile zavidne karijere a Ana je jednom prilikom rekla kako Milica uopšte nije želela da se pojavljuje u javnosti i kada god to učini to radi isključivo kao podršku njoj i zahvalna joj je na tome. Oni su nedavno postali i roditelji, te imaju sina Igora.