Njemački doktor otkrio NAJBOLJI PRIRODNI LEK ZA INFEKCIJE: Samo TRI sastojka su potrebna da se rešite infekcija za sva vremena – Kreacije Portal
Novo Prirodni lijek

Njemački doktor otkrio NAJBOLJI PRIRODNI LEK ZA INFEKCIJE: Samo TRI sastojka su potrebna da se rešite infekcija za sva vremena

Nevjerojatno je kako se majka priroda pobrinula da nam da lijek za skoro svaku infekciju ili bolest koja može da nas zadesi, a da toga nismo ni svjesni. Naime, od pamtivijeka su stare bake govorile kako za sve postoji lijek u obliku bilja ili voća i povrća, te da nije potrebno uvijek posezati za tabletama, ali je danas generalno svima lakše uzeti lijek nego naći recept za prirodne sastojke. Mnogi ni ne znaju koje kombinacije daju uspješne rezultate, pa ipak idu po receptu farmaceutskih kuća koje su testirale i istražile svaki lijek, iako je to pretežno dosta skuplja varijanta.

Iz tog razloga mi smo danas odlučili podijeliti sa vama prijeki lijek kojeg preporučuje jedan njemački ljekar, a sastojke sigurno imate u svojim domovima,  a ako ne, na dohvat su ruke u supermarketima. Naime, ovaj lijek vam može pomoći ne samo kod infekcija,, nego i za čišćenje arterija i smanjenje holesterola u krvi, a sve što vam je potrebno su samo limun, đumbir i bijeli luk. Limun je izvor C vitamina, pomaže kod jačanja imunološkog sistema, a i reguliše pH vrijednosti u organizmu, dok su đumbit i bijeli luk poznati kao antiupalna sredstva, koji imaju i antiseptičke karakteristike.

Potrebno vam je 4 limuna sa korom, 2 litra vode, komadić đumbirovog korijena i četiri čena bijelog luka. Isjecite limun na komade, dodajte bijeli luk i đumbir, i zajedno propasirajte u blenderu, a zatim to prebacite na tavu dok se ne zagrije i podljevajte vodom dok ne prokuha. Nakon toga, lijek ostavite da se ohladi i prespite ga u staklene flaše, te držite u frižideru. Lijek se pije ujutro na prazan želudac i navečer dva sata prije spavanja.

Oglasi – Advertisement