Njegovu suprugu nikako ne viđamo u javnosti! ONA JE MU JE LJUBAV IZ ŠKOLSKIH DANA: EVO kako izgleda supruga poznatog Bosanca! (FOTO)

0

Danas pišemo o domaćoj estradi, a glavna tema nam je popularni Bosanac. Svima je poznato da je on jako dugo vremen u braku sa svojom suprugom. On je jedan od retkih koji su uspeli da održe brak celih 44 godine, što je velika brojka i svakako brojka koja zaslužuje poštovanje.

Kao što ste mogli da pročitate u samom naslovu ovog članka, njihova je ljubav počela još u školskim danima, iako svi misle da te ljubavi ne mogu da opstanu, oni su bili dokaz da je sve moguće. Također, mnogi misle da i ljubav kod javnih osoba nikada ne mogu opstati tako dugo, ali oni su demantovali sve te teorije i pokazali da je ljubav jedina koja opstaje, bez obzira na sve. Puno toga su prošli zajedno, ipak su u braku stupili davne 1977. godine.

Ono što moramo da kažemo da ona nije žena koja voli da uživa u privatnosti svog braka i porodice, međutim ponekad kako su joj brojni u poroici poznate ličnosti ispliva i poneka slika u javnosti..