Njegova žena mu uvek u devet uveče izlazila sređena da šeta psa: Jednom je odlučila pratiti – zabezeknuo se šta je video, DA LI JE MOGUĆE?! (FOTO)

0

Paula Juris ima 33 godine i na društvenim mrežama je podelila svoju jednu životnu jako zanimljivu priču. Naime, ona je kako piše tri eseca navečer išla na časove plesa, sve dok njen suprug nije otrkio da ona ima taj hobi. Denis je to saznao na jako neobičan način, kako vidimo i u samom naslovu.

Ona kaže da mu nije ništa rekla jer je znala njegovu rekaciju, inače se voli jako šaliti i misli da ne zna plesati. Smatrala je da će joj se smejati. Časovi su bili u 21.00 časova, svaku noć zbog svih poslovnih ljudi. Tako bi se ona spremila i uzela psa, rekla da ga ide šetati a njemu je to postalo čudno, jer je video da se drugačije oblači kad odlazi šetati psa, da to nije neka sportska varijanta kakba bi trebala biti. Jednom je doneo odluku da krene za njom, kako bi video šta to ona radi svaku noć pa je otkrio da je u pitanju ples. Naravno, da svaki čovek posumnja da se nešto dešava kako i ona sama kaže kroz osmeh.