Njega se skoro niko i ne seća, da li je umro? EVO NA ŠTA ON LIČI I ŠTA JE OD NJEGA OSTALO – Nećete moći verovati šta danas radi Vajta…(FOTO)

0

U današnjem članku pišemo o prošlom vremenu, to je ste od pre 30 i kusur godina kada su bili neki drugi pevači koji su na javnoj sceni pravili kako se to u narodu kaže “dar mar” oni su bili populatni i traženi, a danas niko ne zna ni da su postojali, ljudi su ih zavoravili a mlađe generacije se ne zanimaju za taj period. Jedan od takvih pevača je zasigurno i on, a kako vidite po samoj fotografiji danas pišemo o Seidu Memiću Vajti.

Ovaj je pevač koji je za svoju karijeru izdao samo jedan album, ali vredan to je bilo u vreme kada se muzika jako cenila. Kako smo saznali on je rođen u Travniku, ali sa svojih 17 godina se seli u Sarajevo kod tetke, ljubav za muzikom ga pokretala i ispio je da se ostavi u tom polju. Također, iznad teksta možete da vidite kako je poznati Vajta zapravo ostao svoj i sada ima svoj poseban stajling koji je imao oduvek. On je bio poseban, a sada ćemo u znak njegove karijere da ostavimo jendu pesmu kako bi se neki mogli da prisete.