Nismo bili ista klasa, ali smo se zavoljeli: Da sam bogdom slušala njega, a ne roditelje danas bi bila najsretnija žena na svijetu, a ovako sam najnesretnija bogatašica na planeti (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Nismo bili ista klasa, ali smo se zavoljeli: Da sam bogdom slušala njega, a ne roditelje danas bi bila najsretnija žena na svijetu, a ovako sam najnesretnija bogatašica na planeti (FOTO)

Niti jedna ljubav na svijetu nije jednostavna, i svaka veza ima svoje dobre i loše stvari, koje dovode do lijepih ili kompliciranih situacija. U svakoj vezi je prije svega potrebno da ima mnogo kompromisa i uvažavanja, poštivanja i razumijevanja, ali na kraju, ako nema ljubavi, sve to ipak na kraju pada u vodu, a takva je i ova ispovijest djevojke koja cijeli svoj život ima sve, ali je nakon jedne veze shvatila da ipak nema ništa:

”Rođena sam u jednoj imućnoj porodici, i od malena imam sve što poželim. Nikad mi ništa nije nedostajalo i uvijek su me tetošili jer sam jedinica. Sa 24 godina sam upoznala momka koji nije bio istog imovinskog stanja kao ja, ali sam se ipak počela zabavljati sa sa njim. Sve je išlo dobro, izlazili smo, voljeli se ludo.”

Međutim, i u ovoj vezi je došlo do uticaja sa strane, ovoga puta od strane njenih roditelja i prijatelja, koje je ona na žalost i previše slušala i davala im u značaju, posebno kada je njena veza u pitanju:

”On je vozio neko osrednje auto, i to mi nije u početku smetalo, jer je toliko i lijep i inteligentan, najbolji student medicine u Beogradu. Ma naprosto sam ga obožavala, Sve dok moji prijatelji nisu počeli da ga ismijavaju. Počeli su ga zvati Jugo boj, jer je vozio jugo. Nakon toga me je počela biti sramota izlaziti sa njim u javnost, jer bi me neko od prijatelja mogao vidjeti i onda ne bih mogla ostat živa. Nekako su mi naprosto ušli u glavu. Tada sam ga i ostavila uz objašnjenje da nismo ista klasa i da meni treba isto neko bogat kao ja, jer me moji prijatelji više ne gledaju isto kao prije zbog njega.”

Nakon toga je dobila lekciju koja i dan danas utiče na nju i na njen život u kojem sada samo nazaduje, dok je njen bivši dragi pošao svojim putem u kojem je bilo mjesta za nju, ali ona nije vidjela dalje od svoga nosa:

”Tada mi je rekao “Zato i imam sve desetke i dajem sve od sebe da bi jednog dana, svojoj ženi obezbjedio sve, ali džaba i to sve ako nema ljubavi”. Skamenila sam se na njegove riječi. To veče sam shvatila da mi je džaba sve sad kada sam njega izgubila. Borila sam se da se pomirimo, ali nije htio, i razumijem ga. Sada ima ženu i radi u Čikagu kao neurohirurg, a ima i jednogodišnje dijete. Ja sam ostala propala bogatašica koja i dalje živi kod roditelja. I dalje ga volim.”

Oglasi – Advertisement