Nisam više mogla izdržati, morala sam ih izbaciti napolje: Iako mi je sin, nisam imala drugog načina

0

Često u medijima nalijećemo na priče i ispovijesti u kojima se pokazuje koliko loš može da bude odnos unutar jedne porodice, posebno kada su svekrva i snaha u pitanju, i kada sin ne zna da zauzme svoj stav pa svojim kukavičlukom pravi još goru situaciju nego što jeste, a tako govori i ova ispovijest koju je sa svima podijelila jedna žena koja više nije mogla da trpi sina i snahu pa se odlučila za neke radikalne korake:

”Prije nekoliko sedmica, oženila sam i najmlađeg sina. Iako je ulaz u brak zbrzao jer se nije zabavljao ni 6 mjeseci kako treba, prešla sam nekako preko toga. Vidjela sam da je našao neku oštrokondžu, ali hajde, ako je njemu dobra i meni je kako se kaže. Međutim nakon 2 dana od svadbe već su kreuli problemi. Ja imam još dva sina koji su također u braku i zaista nemam ništa protiv toga da neko vrijeme žive kod mene, barem dok se nekako ne snađu, jer znam kakva je situacija u državi.”

Dalje u svojoj priči žena objašnjava kako se dalje razvijala situacija u njihovim odnosima:

”Međutim kada je neko bezobrazan, e to neću da trpim. Prve dvije snahe su predivne i za njih nemam šta reći, mnogo ih volim. Ali ovaj najmlađi sin je toliko pogriješio sa odabirom žene da ja to vama ne mogu opisat. Ta je ženturača prilikom ulaska u moj stan rekla “Uh, kako ćemo mi ovo da sredimo”, i onda je zatim počela nabrajati šta bi ona tu sve promijenila, počevši od namještaja, krečenja i tako dalje.”

Žena kaže da je pokušala da prešuti, ali ipak na kraju nije izdržala, pa je učinila sljedeće:

”Kad sam joj rekla da ona ne može određivati kako će izgledati moj stan, i da ili ostane ovdje kako i jeste, ili da traže sebi svoj stan, samo mi je drsko odgovorila “odj**i matorko”. Sljedeće noći sam čula kako priča sa mojim sinom, i rekla mu je da će ona mene izbaciti iz mog stana i napokon živjeti mirno. Sljedećeg jutra sam im rekla da se momentalno isele i da me više ne zanimaju. Sada konačno imam svoj mir, a njih dvoje se upravo razvode.”