Nisam ni u najgorim snovima mislila da se to meni može desiti. Saznala sam ko je moj muž u stvari i čitav svijet mi je potonuo u sekundi- Da mi je bogdom to rekao prije nego li smo se uzeli (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Nisam ni u najgorim snovima mislila da se to meni može desiti. Saznala sam ko je moj muž u stvari i čitav svijet mi je potonuo u sekundi- Da mi je bogdom to rekao prije nego li smo se uzeli (FOTO)

Kada ste u vezi ili braku, veoma često su moguće i komplikacije unutar veze, a neke stvari mogu da utiču veoma negativno na ostatak odnosa. Često partneri saznaju neke stvari jedni o drugima na veoma čudne načine i često dolaze do spoznaje da su godinama živjeli sa osobom kuju u stvari i ne poznaju, a tako nešto se desilo i ovoj ženi kojoj se cijeli svijet okrenuo kada je saznala ko je i šta je njen muž u stvari:

” Godinama sam zaposlena u gradonačelnikovom uredu kao sekretarica i svaki dan kući se vratim oko 16:30. Tada me na vratima dočeka moj suprug sa kafom i ručkom, jer je on trenutno nezaposlen. Sve je bilo super do unazad nekoliko mjeseci kada je počeo da ima problema sa debelim crijevom. Rekao mi je da su to unutrašnji hemoroidi. Nikada nije htio da ide kod doktora, a sve češće je imao probleme, i svaki mu je dan bilo sve gore i gore. Ove sedmice mu je bilo najgore do sada.”

Dalje u svojoj ispovijesti ova žena opisuje da su joj razne crne misli prolazile kroz glavu te da je bila zaista zabrinuta za zdravlje svoga muža, ali onda je jednoga dana, sasvim slučajno saznala neke stvari koje nikako nije željela da sazna:

”Svaki put kad bi se vratila sa posla, on bi jaukao, pa me je tako uhvatio neki neopisivi strah. Danas sam zamolila gradonačelnika da me pusti malo ranije sa posla kako bi mogla da vidim u kakvom je stanju moj suprug. Na sreću ili nesreću, dozvolio mi je da odem ranije sa posla. Kući sam se vratila negdje oko 13:30, i kada me je vidio na vratima iznenadio se, ali su mu oči izgledale nekako uplašeno. Kroz glavu mi je prošlo da mu možda ponovo nije loše, a onda sam u sljedećem trenutku vidjela da je iz našeg kupatila izašao potpuno nag muškarac, inače njegov najbolji prijatelj.”

Žena nije shvatala šta se to događa, ali kada se klupko počelo odmotavati shvatila je da je čitav brak živjela u laži i da u stvari nikada nije ni znala ko je njen muž u stvari, pa je uz pomoću ispovijesti pokušala od drugih ljudi da dobije savjet kako da se dalje ponaša i šta da radi:

”Nisam mogla da vjerujem u šta gledam, govorila sam sama sebi da je slučajnost, ali sve je bilo sasvim jasno. Čovjek sa kojim sam živjela 15 godina jer u stvari gej. Ne znam kako dalje da nastavim. S jedne strane ga još uvijek volim ali ovo je stvarno previše za mene. Jučer mi je rekao kako to radi samo zato što je jače od njega i da ga to čini sretnim i zadovoljnim. Da mi je barem sve na posljetku priznao, pa bi mi možda i bilo malo lakše, ali ovako ne znam šta da radim.”

Oglasi – Advertisement