Nisam luda da zatrudnim: Tomović navalio na Draganu svim silama u Zadruzi- Strgao joj gaćice- Samo da ti ga malo prislonim (VIDEO)

0
2765

Rijaliti Zadruga je svakim danom sve zanimljivija, barem onima koji vole da prate te vrste programa, i nekako sve je više svađa, ali i seksa u samome rijalitiju što i gledaoci, ali i produkcija najviše vole, pa je tako trenutno najpopularniji ljubavni trougao u kojem su Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis Fetić. Dragana je prije neki dan navodno odlučila da prekine sve kontakte sa Tomovićem, te da se vrati svome dečku Edisu, ali već te večeri su se kod nje probudile stare strasti koje gaji prema Vladimiru.

Prvo su njih dvoje krenuli sa strastvenim poljupcima, a Tomović je na sve načine pokušavao da uzbudi Draganu, a kada se više nisu mogli kontrolirati, oboje su svukli donji dio veša i prešli na žestoku akciju.

Međutim u jednome trenutku Dragana je malo odgurnula Tomovića od sebe rekavši mu kako ne želi da na ovaj način ostane upamćena po svome učešću u rijalitiju, a to je da ima seks pred kamerama, a Tomović koji je bio vidno uzbuđen je insistirao na sve načine da njih dvoje imaju seks pa je čak davao prijedlog Dragani da ga joj samo malo prisloni na šta mu je ona rekla da nije luda, pa da ostane trudna.

Cijelu situaciju možete da vidite i na video snimcima koje dijelimo sa vama, a poznajući dosadašnje slučajeve sličnim ovima, u nekim prijašnjim sezonama rijalitija, veoma brzo možemo da očekujemo seks između ovo dvoje takmičara i to onaj pravi, jer kada sve ovako krene, na kraju se sve završi sa skandalom o kojem se kasnije priča godinama