Nisam ja njen nivo: Zorica Brunclik bez dlake na jeziku otkrila zašto ne govori sa Lepom Brenom tri godine (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Nisam ja njen nivo: Zorica Brunclik bez dlake na jeziku otkrila zašto ne govori sa Lepom Brenom tri godine (FOTO)

Kada je naša balkanska estrada u pitanju, posebno ona vezana uz Srbiju, poznato je da na njoj vladaju velika prijateljstva, ali i još veća neprijateljstva i neslaganja koja su naravno i mnogo zanimljivija medijima, a o pojedinim neprijateljstvima i svađama se već piše godinama.

Pa je tako jedno od najpoznatijih neprijateljstava onaj između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović koji je počeo ko zna više kada i ko zna iz kojih razloga, ali je sve završilo i na sudu a konačni epilog se još čeka. Pa je tu i poznata svađa između Lepe Brene i Miroslava Ilića između kojih je pukla tikva iz poslovnih razloga. Aca Lukas je posvađan sa pola estrade, a takve su nekako i Dara Bubamara i Seka Aleksić koje ne pričaju jedna sa drugom

Kako se piše po medijima, godinama unazad ne govore i Zorica Brunclik i Lepa Brena i mnogi misle da je razlog svađi taj da je Brunclikova izašla iz Grandove emisije, a zna se da je Brena jedan od vlasnika Granda pa to Zorici nije mogla da oprosti, a i Zorica je odlučila da stavi tačku na tu priču pa je novinarima rekla sljedeće:

“U kakvim smo odnosima? Ne odnosimo se uopšte. Onog trenutka kada sam otišla, tog momenta je prestala komunikacija jer nema tu ljubavi bez bola definitivno. Pitajte nju zašto ne govori sa mnom. Sretale smo se na raznim događajima i vješto me je izbjegavala. Nisam ja njen nivo, iako sam joj ja poslala korpu cvijeća za njen koncert. Ne mogu ja da se pomirim sa nekim sa kim se nisam svađala, a i ne interesuje me da joj priđem i da je pitam: “Hej, što ne pričamo mi?”. Umorila sam se od toga”, kaže Brunclikova.

Oglasi – Advertisement