NISAM IZGUBILA BEBU ZBOG KORONE, ILDA KONAČNO PROGOVORILA: Evo šta se zaista desilo u 3. MJESECU TRUDNOĆE

0

Pjevačica Ilda Šaulić je nedavno objavila vijest da je u drugom stanju. Poznato je da pjevačica ima kćerku , a sada je ovo bila njena druga trudnoća. Međutim , nedugo nakon što je objavila da je trudna , pjevačica je objavila i da je pozitivna na korona virus , a ubrzo i da je izgubila bebu u trećem mjesecu trudnoće.

 

Kkao su vijesti o dobijanju korona virusa došle neposredno prije saznanja da je izgubila bebu , mnogi su mislili da je ovaj virus uzrok prekida trudnoće , što je pjevačica demantovala.

„Zbog trudnoće sam htjela da provjerim da li sam pozitivna na koronu , pa sam otišla kod ljekara da se testiram. Test je bio pozitivan. Mislila sam da neće biti problema , jer sam imala samo blage simptome. Ipak , ima 42.godinu , a to je period koji je rizičan za trudnoću. Bebu sam izgubila u trećem mjesecu trudnoće , a doktor kaže da to ne možemo da pripišemo virusu , jer sam se ja dobro osjećala tih dana. Plod se jednostavno nije razvio kako treba. Nadala sam se da će sve biti uredu , ali je na kraju izgleda moralo ovako da bude. Obradovala sam se vijesti da sam trudna , ali sa rezervom jer sam znala da svašta može da se iskomplikuje“. Rekla je Ilda.