NIKOLININO OPROŠTAJNO PISMO ZA VIDOJA: Samo da je ovakvih trenutaka bilo više, da nismo jurili… ZAMOLILA GA ZA OPROŠTAJ (FOTO)

0

Vidoje Ristovic inace Historicar umjetnosti preminuo je u 44. godini svoj zivota, naime mnoge je iznenadila njegova prerana smrt.

Njegova supruga ujedno i voditeljka Nikolina pisek oglasila se na profilu Instagram-a i mnoge rasplakala emotivnom objavom.

“Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više bilo. Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni.

Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata – i svi mi zajedno – bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…”, napisala je Nikolina.

Prvi snimak Nikoline nakon smrti supruga pogledajte na ovom LINKU