NIKOLINA SE VRATILA NA VIDOJEV GROB! Na grobu bile još dve NEPOZNATE ŽENE! Neočekivan potez udovice…SKANDAL! (VIDEO)

0

Vijest o smrti Vidoja Ristovića nedvojbeno je zahvatila cijelu regiju, a sve je zateklo  čudo, kako je 44-godišnjak mogao umrijeti od zastoja srca? ! Odmah se kontaktiralo i saznalo od upućenih osoba vrlo bliskih cijeloj istrazi da je Vidoje Ristović, istaknuti srpski istoričar, bio u emotivnoj vezi s 41-godišnjom DB, koja je zapravo vodila mali salon za masažu u svom unajmljenom stanu na Zvezdari.

 

Nikolina Pišek nije komentirala cijeli slučaj, a vjerujemo da su i nju pogodile takve priče. Da nije riječ o problemu sugerira i izjava gornje žene, koja je policiji priznala da je te večeri došao s njom proslaviti rođendan, malo popio, nasmijao se, a onda su se poseksali.

Nakon toga su zajedno zaspali i, kako je rekla, nije se žalio na bolove i zdravstvene probleme. “Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića”, rekao je sa tugom u glasu Miša Grof.