Nikolićeva izazvala gnjev javnosti zbog snimke: Karleuša je molila da se dozove pameti, pa se priključila i OVA koleginica! (FOTO)

0
19

Ana Nikolić izazvala je gnjev pratilaca na Instagramu nakon što je u snimku koji je postavila ismijavala siromašne koji ne mogu sebi da priušte da slave rođendan na luksuznim mjestima kao ona!

Pjevačica je, bez ikakvoga povoda počela da se ruga onima koji nemaju novca. Nakon što je njen muž Rasta dobro prošao na koncertu u Beogradu, Ana je pokupila novce i zaputila se u Rim da bi proslavila svoj 40.rođendan. I dok je na krovu jednoga hotela pila skupo vino snimala se kako bi se pohvalila na društvenim mrežama, a ujedno je zahvaljivala fanovima na čestitkama, a i priznala da ima jedan veliki ”problem”.

Dragi moji, htjela sam da vam se zahvalim na prelijepim željama. Punim 40, zvuči strašno, vjerujte mi. Kako treba da se osjećam po tom pitanju? Razumjeće me žene koje imaju toliko godina i slične probleme” – jadala se Ana, a potom kadar sa sebe prebacila na Koloseum, na koji je s terase imala pogled.

Priznala je Ana da ima sve uslove da bude ponosna na sebe, ali da imati 40. godina djeluje pomalo zastrašujuće.

Zatim je bahato rekla da je dugo razmišljala kako da umanji ovaj svoj problem, pa je shvatila da bi put u Rim, pogled na Coloseum, skupo vino i šoping u kojem bi kupila nekoliko pari lubutenki popravilo joj raspoloženje, pa je na kraju tako i uradila, zaboravljajući u svojoj bahatosti kako  živi većina ljudi u Srbiji. Preporučila je čak i drugim djevojkama da isto urade i da se neće pokajati.

Vrhunac je bio kada je “siromašnima” dala savet.

”Ako nemate finansijske mogućnosti da budete u Rimu kao ja, eto, imaćete možda za pogled na luksuzni hotel “Hilton” u Beogradu, za neke cipele u “Zari” i par čaša prošeka. Ljubi vas i voli Ana Nikolić ”– poručila je ona.

Njeni pratitelji su odmah osuli paljbu po njoj, a mnogi su joj poručili da se sreća ne kupuje parom cipela, kao i da se vidi da je jadna i nesretna čim na taj način želi da privuće pažnju.

Ovakav Anin nastup je izazvao i reakcije Jelene Karleuše, kao i Marije Šerifović, koje su, svaka na svoj način kazale šta misle o ovom Aninom ponašanju.