Nikola objavio fotografije sa Marinkovog posljednjeg nastupa- VIDJELO SE DA JE BOLESTAN- Doktor je pitao- DA LI OVAJ ČOVJEK MOŽE UOPŠTE DA HODA (FOTO)

0

Porodica je dugo krila od javnosti da je pjevač Marinko Rokvić bio veoma teško bolestan, a sada je Nikola Rokvić na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija, sa posljednjeg nastupa svoga oca te je napisao poruku sa kojom je otkrio neke nepoznate detalje.

On je u toj poruci otkrio kako je njegov otac već u junu ove godine bio teško bolestan, ali da je porodica sve to krila od javnosti. U poruci je naveo kako Marinkovo zdravstveno stanje u tome trenutku nije bilo niti malo optimistično, jer je i dan prije koncerta u Somboru, na kom su mu bili gosti njegovi sinovi Nikola i Marko, njegova supruga Slavica nosila rezultate kod ljekara, na šta ju je ljekar bio upitao da li Marinko može uopšte da hoda?

Nikolina objava na društvenim mrežama izgleda ovako: ” Ko bi rekao da ćeš posljednji koncert imati sa svoja dva sina! Znam koliko si se radovao nastupu u prelijepom Somboru! Dan ranije majka je nosila tvoje rezultate kod doktora, a doktor je pitao da li ovaj čovjek može da hoda? A ti si ljubavi moja održao koncert pred 10 000 ljudi kao u najbolje dane… Kakva snaga i koja volja za životom! Hvala ti na svemu što si nam pružio i ostavio u amanet! Sijaj u vječnosti” – napisao je Nikola uz emotikon srca.