NIKO NIJE ZNAO DA NAŠA POPULARNA GLUMICA IZA SVOGA LIJEPOG OSMIJEHA KRIJE VELIKU BOL I TUGU: OTKRILA SVIMA DO SADA NEPOZNATE DETALJE IZ SVOGA ŽIVOTA- TUGA VELIKA (FOTO)

0

Glumica Jana Milić Ilić (38) važi za osobu koja je uvijek spremna za dobru šalu. Ona je osoba koja gdje god da se pojavi plijeni sa svojim šarmom i pozitivnom energijom, ali malo ko zna da se iza njenog osmijeha krije velika tuga, jer je ona imala samo 20 godina kada joj se majka razboljela i preminula, i kako kaže, taj svoj mrak koji nosi u sebi liječi sa svojom velikom ljubavlju, poezijom

Ona je već dugo u braku sa svojim mužem Mišom Ilićem, koji je producent i sa kojim ima sina Đorđa, a o svome braku je rekla: ”Dokazano je da život nije film niti bajka. Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazrijevali, susretali se sa izazovima i odolijevali im. Neminovno je da su nas brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, promijenili, sve je to uticalo na nas i na ljubav, stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima i knjigama, jer je zapravo neprestana borba”

Na pitanje koliko bi trebao bilo ko da ide daleko da bi spasio svoj brak ili vezu Jana je imala svoje mišljenje, pa je rekla sljedeće: ” Ako ljubav i volja među partnerima i dalje postoje, treba da urade sve. Najlakše je okrenuti se i otići. Ljudi najčešće zaboravljaju da su se vjenčali da im bude lijepo, da ujutru kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmijeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz kog razloga ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe.”