NIKO NIJE PRIMJETIO! Bogdana 3 dana posle porođaja izgleda FANTASTIČNO, a jedan DETALJ ima veze sa srpskim običajem! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

NIKO NIJE PRIMJETIO! Bogdana 3 dana posle porođaja izgleda FANTASTIČNO, a jedan DETALJ ima veze sa srpskim običajem!

U dom porodice Ražnatović na Dedinju je napokon stigao i mali Željko, nasljednik svog oca Veljka Ražnatovića. Veljko je skupa sa majkom Cecom Ražnatović bebu zajedno sa mamom Bogdanom izveo iz porodilišta. Osoba koja je bila najveselija je definitivno bila baka Ceca, koja ni u jednom trenutku nije skidala osmijeh sa lica. Veljko nikome osim članovima porodice nije dozvoljavao da priđe nosiljci. Svima je odmah zapalo za oko da se na kolijevci nalazi šara tigra.

A mnogima je poznato da je taj tigar predstavljao simbol koji je koristila Dobrovoljačka garda njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, po kome je Veljkov sin upravo i dobio svoje ime. Ali su mnogi isto tako i primjetili da je umjesto plave ili zelene boje, na nosiljci bila samo crvena boja. A ta boja je po vjerovanju naših starih koristi protiv uroka ili u drugom slučaju na radost. Međutim, o Cecinom stajlingu i uskoj bež haljini koja je bila do članka se priča uveliko i  isto tako se i komentariše kako je blistala dok je izvodila svog prvog unuka iz porodilišta.

Za one koji ne znaju, Bogdanin porođaj je obavio carskim rezom doktor Milenko Proročić koji je također porodio i Veljkovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović oba puta. Mali Željko po rođenju je dobio ocjenu deset, i on se rodio sa 3.3 kilograma i 53 cm.  Smatramo da sada ne postoji sretnija porodica od Ražnatovića a razlog tome je i očigledan, jer su dobili svog novog člana porodice i povodom toga su slavili od jutra do mraka.

Oglasi – Advertisement