Niko nije mogao ni da pretpostavi da policajci mogu ovoliko plakati: Kada su došli na mjesto nesreće i kada su vidjeli šta se desilo, suze su krenule same od sebe (VIDEO/FOTO)

0
906

Vjerojatno svi vi ste čuli za legende kako policajci najviše vole da jedu krofne, a to smo najčešće mogli da vidimo u američkim akcionim filmovima, te da je ta ljubav između krofni i policajaca zaista velika i da malo šta može da stane između njih, osim nepredviđenih situacija.

U toku svoga posla, policajci se susreću sa mnogim teškim i lakšim slučajevima, a mnogi od tih slučajeva imaju uticaja i na policajce, na njihovo psihičko i fizičko zdravlje, a u ovome tekstu imamo za vas jedan slučaj, za koji ne znamo da li bi se zbog njega smijali ili plakali, ali policajcima koji su se našli na licu mjesta nije bilo niti malo lako

Policajci iz Leksingtona u Kentakiju svojom objavom na društvenim mrežama dobro su nasmijali sve korisnika Facebooka i Twittera. Naime, kada je nekoliko patrola stiglo na mjesto gdje se desila saobraćajna nesreća, vidjeli su prizor koji ih je užasno. Desilo se to da je kamion koji je prevozio krofne se prevrnuo i zapalio, tako da su skoro sve krofne u kamionu izgorjele. Na kraju su policajci napravili i par snimaka pored izgorjelih slastica koje neće imati priliku da pojedu, naravno šale radi, a u toj šali su im se pridružili policajci i iz drugih gradova

“Primite iskreno saučešće iz Čikaga, suosjećamo s vama, u ovom teškom trenutku tragedije mislimo na kolege iz Leksingtona”, bile su samo neke od objava na društvenim mrežama.

 

Sreća je da u nesreći nije bilo žrtava ni povrijeđenih, a policajci su se zakleli da neće stati sa istragom dok do kraja ne saznaju šta se zaista zbilo i dok ne otkriju šta je uzrok, po njima, ove velike tragedije. Ova njihova šala se svidjela proizvođačima krofni, pa je u njihovu policijsku stanicu stigao i mali dar.