NIKO NE MOŽE DA POVJERUJE DA JE OVO REKLA- Bivša ljubavnica Branislava Lečića brani glumca- DANIJELA JE NAPASTOVALA LEČIĆA, A NE ON NJU- Evo kako to znam (FOTO)

0

Starleta i bivša učesnica “Parova” Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari”, je prije nekog vremena tvrdila da je bila ljubavnica Branislava Lečića, te je objavila i neke njihove zajedničke fotografije i opisivala je koliko je dobar u krevetu, da bi on to na kraju sve demantovao, a nakon svega Atina je rekla: “Istina je, bila sam s njim dok je bio oženjen, a zbog mog javnog priznanja tada nismo bili u dobrim odnosima, međutim sve se iskristalisalo. Iskreno, sada o njemu imam fenomenalno mišljenje! Sve je došlo na svoje. Zadnjih par godina imamo jako lijep odnos. Tada sam samo iznijela istinu, nisam imala namjeru da ga blatim, ali je on morao da se brani jer je bio oženjen”

Rekla je starleta da ju je Lečić nazvao nakon što se rastao te da joj se izvinuo, te da ona nije imala problem sa time.

Osvrnula se i na optužbe glumice Danijele Štanfeld da ju je Lečić silovao, te je starleta odmah stala na glumčevu stranu, pa je medijima otkrila ovo:

“Povodom aktuelnog slučaja, tog priznanja glumice da ju je on silovao, mislim da to nije istina. Čudno mi je da, ako si žrtva silovanja, ne prijaviš to odmah nego čekaš par godina… To su banalnosti. Vjerujem da je ona možda silovala njega, a ne on nju! Lečić je šmeker, gospodin, pravi frajer, tako da sam sigurna da ga žele sve klinke i da se zato možda i glumice kače na njega”