NIKO NE MOŽE DA IM ODOLI, BAŠ NIKO! Žene rođene u ovom znaku imaju nevjerovatnu MOĆ!

0

Žene rođene pod znakom vage iz nekog razloga privlače veliku pažnju okoline. Vage svojim šarmom i osmjehom plijene i lakovjerni pojedinci padaju pod uticaj ovog horoskopskog znaka. Vage koriste svoj šarm i za postizanje nekog cilja , kao i za rješavanje konflikta. One će smekšati svačije srce sa slatkorječljivošću i neodoljivim pogledom.

Vage su inače veoma suptilne , imaju svoj stav , znaju da su upravu , ali su svjesne toga da ne mogu mijenjati ljude.Vage neće trošiti svoju energiju na gluposti , i neće pokušati da nametnu svoj stav. Kao što vage pristupaju mirno i empatično problemima i agresivnim situacijama , tako pristupaju i ljubavi.

Vage vole otvoreno bez ikakvih skrivenih misli , planova i namjera. Međutim to isto traži i od partnera.Vage vole duge veze. Međutim čak i u tim dugim vezama , ona će tražiti malo slobode da diše. Istu slobodu će pružiti i svom partneru. Mame vage spadaju u najbolje roditelje na svijetu. One svoje dijete umiju da vole više od bilo čega , pružit će mu sve ali je svjesna toga da im treba „čvrsta ruka“ za dobro vaspitanje.