NIKO GA MJESECIMA NIJE VIDIO U JAVNOSTI- Sve zaprepastio sa svojim izgledom- SVI SE PITAJU ŠTA SE DEŠAVA SA SUPRUGOM LEPE BRENE, BOBOM (FOTO)

0

U nekim prijašnjim vremenima, dok je bila bivša Jugoslavija jedan od najboljih tenisera u Srbiji bio je Slobodan Boba Živojinović, poznat i kao suprug pjevačice Lepe Brene. NJega mnogi pamte po meču sa Amerikancem, Džoom Mekinrom. Pokušao je da dekoncetriše, ali je Boba samo u toku svađe sjeo na stolicu od novinara i počeo da jede svoj sendvič. Tu scenu i danas mnogi ljubitelji tenisa vole da prepričavaju, iako se desila prije mnogo godina.

 

A ono što je danas zanimljivo, jeste Bobina slika današnjice, koja ima veliki broj komentara, jer se ipak radi o mužu Lepe Brene. NJih dvoje su trenutno u Majamiju gdje imaju veliku vilu, a sa njima j ebila i njena sestra Faketa. Na društvenim mrežama su se pojavile neke fotografije i mogi su primjetili da Boba sada izglea drugačije.

Vjerovatno se zbog toga dugo nije pojavljivao u javnosti. Mada se još ne zna šta je uticalo na njegovu transformaciju, da li društvo ili neka dobra dijeta.