Nikada žešće nasilje u Parovima: Žabac prebio od batina jednu od učesnica- Molim vas nemojte me tuči, a Naida je pokrila oči (VIDEO)

0

Rijaliti Parovi već  je dobrano ušao u neki svoj dio kada pojedini učesnici gube živce i više i ne mogu da kontroliraju svoje postupke. Duga izolacija od realnog svijeta čini svoje i svako malo imam priliku da vidimo, sve više svađa u Parovima, ispada histerije, provokacija, ali i fizičkih obračuna koji svakim danom postaju sve žešći i brutalniji, a to svakako, na radost produkcije podiže gledanost, dok se javnost navodno zgražava na to sve.

Tako su se ovih dana Parovi tresili kao nikada prije kada je Žabac napao Snežanu Jovičić te joj rekao neke od najgnusnijih uvreda koje su se do sada čule u rijalitiju, a pored toga Žabac joj je pred kamerama zaprijetio da će joj zapaliti kuću, te se obratio jednom svome prijatelju da to on napravi umjesto njega

Zaštitari su naravno reagovali, ali po dobrom starom običaju ne na vrijeme, tako da je Žabac na kraju uspio nekoliko puta da Snežanu udari pesnicama u glavu, a svo to vrijeme je vrištao i galamio na nju i govorio joj ove riječi:

”Čuješ šta ti govorim, zapaliću ti kuću mamu ti je*em. Prekini budalo jedna, dosta je*em ti sve ti je*em seljačko! Čuješ šta ti govorim, lažeš ove djevojke nisu budale, marš majku ti je*em jel’ ti jasno” , vrištao je Žabac u naletu bijesa, da bi zatim počeo da udara Snežanu, a ti je bila prisutna i Naida koja je pokrila oči kada je krenulo batinjanje.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na videu OVDJE