Nikada ne biste prepoznali Milijanu iz Đekne: Kada vidite kako danas izgleda, ostati ćete u čudu (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Nikada ne biste prepoznali Milijanu iz Đekne: Kada vidite kako danas izgleda, ostati ćete u čudu (FOTO)

Vjerujemo da je malo onih, koji su živjeli u vrijeme stare Jugoslavije i koji su pratili tadašnji TV program, a koji ne znaju, nisu gledali ili nisu čuli za veoma popularnu domaću seriju iz osamdesetih prošloga vijeka ”Đekna još nije umrla, a kad će, ne znamo”. Bila je to serija koja se veoma rado gledala u svim bivšim republikama, a koja je na komičan način prikazivala život jedne ruralne crnogorske porodice, patrijarhalne naravno, u dona komunizma, i sve nevolje i ostale stvari sa kojima se takva porodica morala susretati svakodnevno.

Mnogo velikih glumaca je igralo u toj seriji, a jedna od njih koja je postigla veliki uspjeh sa svojom ulogom Milijane, tako da je mnogi i danas zovu upravo po tom njenome liku je hrvatska glumica Arijana Čulina, ili Milijana Radosavova. Kada se Milijana 1988. godine po prvi puta pojavila, u prvoj epizodi ove serije, serija je nekako odmah dobila status kultne, tako i da se danas, kada god se reprizira na nekoj od televizija, veoma rado gleda.

Glumci koji su igrali u toj seriji, posebno oni mlađi kao Arijana, koji još nisu ni bili poznati, ili su još bili na akademiji upravo kao Arijana, su znali da im je to uloga života. Arijana je sa svojom u7logom Milijana u to vrijeme postigla veliki uspjeh, a kako i sama priznaje, mnogi je i dan danas oslovljavaju kao ”Milijanu iz Đekne”, toliko je ta uloga imala velikog uticaja na nju i na njenu daljnju karijeru.

Arijana je nakon te uloge nastavila svoju karijeru u Hrvatskoj, a u zadnjih desetak godina je najpoznatija po svojoj ulozi u komičnoj seriji ”Cimmer fraj” i po ulozi u filmu ”Ne gledaj mi u tanjir”, a vjerujemo da bi je danas malo ko prepoznao kada bi je sreo na ulici.

 

Oglasi – Advertisement