NIJEDNA ŽENA NE ŽELI OVAKO DA IZGLEDA, zaboravite na skupe preparate protiv celulita: Rješenje se krije u jeftinoj flašici i kažu da daje SJAJNE REZULTATE

0

Vjerovatno baš svaka žena , ali i djevojka u nekim djelovima svojih života , ili u više njih , imaju određene probleme sa pojavom celulita . I mada celulit muškarce baš previše i ne nervira , kada se pojavi kod žena , one znaju zbog toga dosta često da postanu depresivne.

Razlozi za pojavu celulita su najčešće neadekvatna ishrana , zatim nedovoljna fizička aktivnost , te konzumiranje malih količina vode , a postoji i rješenje za ovaj problem , posebno za one žene kojima se celulit javlja na bedrima.

Celulit se po mišljenjima nekih stručnjaka , najbolje može ukloniti sa masažom i gnječenjem , ali zbog toga ne morate ići u preskupe salone za uljepšavanje , već sve to možete da napravite u kućnoj varijanti , tako što ćete upotrijebiti obično dječije ulje. Masirajte uljem , kružnim pokretima kritične dijelove koje je zahvatio celulit. Masažu ponavljajte svaki dan u trajanju od 15 minuta , i za par mjeseci celulita više neće biti.