Nijedan muškarac u Srbiji nema hrabrosti da mi bude dečko: Snežana Dakić iskreno o ljubavnom životu i zašto nije u vezi!

0
20

Poznato je da mnoge javne ličnosti imaju velikih problema da budu u vezi, a i kada uspiju da nađu nekoga ko bi želio da bude sa njima, pritisak javnosti dosta često učini to da te osobe veoma brzo pobjegnu od poznate ličnosti, glavom bez obzira.

Pa je tako poznata srpska voditeljka i autorka Snežana Dakić ovih dana našla malo vremena da progovori sa novinarima koju o svome ljubavnom životu, kao i koji su razlozi zašto joj se muškarci ne usuđuju da priđu.

Pojavila se Snežana na jednome događaju, a novinari su je odmah okružili i počeli da postavljaju pitanja.

Pa je tako Snežana iskreno rekla, da kada si popularan nemaš problem sa time da te svi prepoznaju, da ti se svi javljaju,kao i da žele tvoj autogram ili fotografiju.Međutim, kod muškaraca je to malo drugačije. Muškarci joj se ne javljaju, a to je , po Snežani i problem sa muškarcima Srbije, što nemaju hrabrosti, da barem neki od njih bude Snežanin dečko. Svi misle da ona poznaje veliki broj muškaraca, međutim, istina je sasvim drugačija.

Zatim se Snežana okrenula i na svakodnevne obaveza, pa iako je javna ličnost i lice sa TV ekrana i ona mora da se pobrine za zimnicu, na čemu i radi zadnjih dana, mada u principu i ne radi sve to, jer ima mamu koja se time bavi, pa joj stoga i mama donese sve, kolikoi može od svoje zimnice, a i ako nestane svega u toku zime, uvijek su tu prodavnice gdje se sve može nabaviti.

Dakićeva je i brižna majka, pa je malo spomenula i svoju kćerku za koju kaže da je sada 6. razred, da se zove Laura i da sa njom nema nikakvih problema. Jedino što svaki dan kada ide u školu ulazi u njen plakar i bira od njene odjeće šta će odjenuti za taj dan.