Nije znala da ju neko cijelo vrijeme snima: Baka je bila na samrti ali medicinska sestra je pokazala svoje lice…

0
44
Nije znala da ju neko cijelo vrijeme snima: Baka je bila na samrti ali medicinska sestra je pokazala svoje lice...
Nije znala da ju neko cijelo vrijeme snima: Baka je bila na samrti ali medicinska sestra je pokazala svoje lice...

Kada krenete gledati ovaj video, onda vam je bolje da spremite maramice jer vam neće trebati puno vremena gledanja videa kako bi vam suze potekle. Svako se divi doktorima i cijene njihov rad i talent te ih svi hvale.

Naravno da je to pozitivna stvar ali ipak postoji još neko tu čiji rad treba cijeniti. Malo ljudi cijeni rad od medicinskih sestara a vjerujte da ih ima mnogo što su heroji za koje niko ne zna.

Na svu sreću, ova medicinska sestra je pokazala jedan herojski čin koji je zabilježen na kameri. Sada ćemo vas malo uputiti u ovu herojsku priču a ako vam treba dokaz onda ćete to moći pogledati na videu.

Djevojka po imenu Isabella je medicinska sestra a ona svoj posao ne smatra kao samo radno mjesto gdje mora ići kako bi dobila platu. Svoj posao shvata ozbiljno i nije joj teško da se brine za svoje pacijente kojima je zaista potrbna nečija pomoć.

Isabella je tada imala slobodan dan, čula je neku vijest o svojoj pacijentici Helen. Isabella je znala kako je Helen već dugo vremena u teškom stanju i da je njen život svaki dan borba.

Pored toga što je imala slobodan dan, Isabelli to nije bilo bitno jer je došla u bolnicu kako bi posjetila svoju pacijentkinju Helen. Taj dan je bio kada je već došao kraj tim borbama i bilo je pitanje vremena samo kada će Helen umrijeti.

Uputila se pravo u bolnicu i kada je vidila Helen, sva se smekšala. Isabella je imala taj divan glas a stalno je pjevala za Helen koja je uživala u tome.Poslije nekoliko dana od ovog videa je Helen preminula.

Pored Isabelle, u toj sobi je bio i sin od pacijentkinje a kada je vidio šta ona radi za njegovu majku onda je to morao snimiti.Pjevala joj je a Helen je uživala u tome,pogledajte video u kojem je cijeli taj događaj snimljen na kameri.

Pogledajte video: