Nije mogla vjerovati šta joj se dogodilo na sopstvenom vjenčanju: Nakon što joj je poginuo sin, na vjenčanju se pojavio ovaj mladić

0
53

Beki je doproživjela najgoru noćnu moru svake majke. Njen sin Triston preminuo je sa 19 godina. Dvije godine nakon što se dogodila strašna tragedija, Beki se trebala udati za čovjeka svojih snova. Ona i njen suprug Keli planirali su svoj poseban da, ali nikako nisu mogli zaboraviti na svog sina Tristona. Beki je konstantno razmišljala o njemu, a čak mu je i ostavila praznu stolicu na ceremoniji vjenčanja.

Neposredno prije samog čina vjenčanja, Keli je rekao supruzi da ima nekoga za nju. Pojavio se 21-godišnji mlladić imena Jakob, a Beki je odma pala na zemlju i počela plakati. Znala je ko je i zašto je tu. Kada je Triston preminuo, njegova majka je pristala da donira njegove organe onima kojima je to potrebno. Zahvaljujući ovome činu, pet ljudi je dobilo priliku za produženje života. Jakob je dobio Tristonovo, i to je omogućilo da jedan važan dio Tristona bude prisutan na vjenčanju.