NIJE JECA, NIJE CECA, ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA PEVAČICA: Na nogama nosi zlato, a tašna joj vredi ko 2 veća stana!

0

Na srpskoj estradi veliki je broj pjevača koji imaju više ili manje uspješne karijere, a vrlo malo onih koji istinski imaju status pop zvijezde. Najpopularnije su naravno Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, koje su desetljećima u glazbenoj industriji, a mnogi smatraju da su njih dvije najbogatije pjevačice, što nije istina.

Naravno, i njih dvije su godinama zaradili dosta novca, no najbogatija pjevačica je Dijana Janković, koja nastupa pod umjetničkim imenom Didi Jay i obogatila se na starinski način, udajom. Njezin suprug, 20-godišnji informatičar Danijel Rokvić, posljednjih godina rijetko je posjećivao Srbiju.

Kad ipak stignu, žive u svojoj vili od 500 kvadrata i sve je u njoj puno luksuza. Diana je otkrila da sada planira renovirati cijeli kat i pretvoriti ga u mjesto za odlaganje svoje garderobe. Jedan zid će služiti samo za cipele, dok je drugi predviđen za torbe, a u kolekciji je i Hermesova Birkin torba koja košta dva stana u Beogradu. Torba ima i šestogodišnju listu čekanja, a cijena joj je 100.000 dolara.